TİP'li Ahmet Şık'tan skandal sözler!

TİP'li Ahmet Şık'tan skandal sözler!

POLİTİKA Haberleri

Marjinal terör gruplarına verdiği destekle tanınan eski HDP'li, yeni TİP'li vekil Ahmet Şık, katıldığı YouTube yayınında skandal açıklamalarda bulundu.

Türkiye Cumhuriyeti Devleti’nin yıkılması çağrısında bulunan Ahmet Şık "Bu devlet katildir ve bu devleti yıkmamız gerekiyor. Bunu söylediğimde kızıyorlar ama durum bu... Kırk yıldır insanlar neden ölüyor? Doğru devlet kurulmadan barış olmaz" dedi.

SORUŞTURMA BAŞLATILDI
CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu'nun daha önce yapmış olduğu "Halkın tercihine saygı gösterilir ama demokrasi sadece sandık demek değildir" ifadelerini benzer bir açıklama yapan Ahmet Şık "Bu iktidarı indirmenin yolu güçlü bir protesto hareketidir. Ses sokağa yansımazsa çok şey kaybedeceğiz. Oy kullanmak yetmez. Tencere mi tava mı miting mi? Enerji yüksekken niye miting düzenlenmiyorlar. Derdimiz sistem ile... Kendimizi konumlamamız gereken yer düzen karşıtlığı olmalı. Selahattin Demirtaş, Osman Kavala neden içerde" ifadelerini kullandı. Bu skandal sözlerin ardından Ahmet Şık hakkında katıldığı iki ayrı programdaki ifadeleri sebebiyle soruşturma başlatıldı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...