Kılıçdaroğlu'ndan 'AK Parti'ye oy vermek günah' fetvası

Kılıçdaroğlu'ndan 'AK Parti'ye oy vermek günah' fetvası

POLİTİKA Haberleri

AK Parti’ye oy verdikleri için daha önce öğretmenleri “Siz hoca falan değilsiniz”, çiftçileri de “İki elim yakanızda” diyerek hedef alan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, bu kez de AK Parti’ye oy veren seçmenlerin günah işlediğini söyledi.

Haber Merkezi

Partisinin grup toplantısında konuşan Kılıçdaroğlu “AK Parti’ye geçmişte oy veren bütün kardeşlerime seslenmek isterim. Eğer israf haramsa, günahsa, eğer sen gidip hâlâ ona oy veriyorsan sen de günah işliyorsun kardeşim” ifadelerini kullandı.
Kılıçdaroğlu’na tepki gecikmedi. AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hamza Dağ “Yayınlanan yeni tasarruf genelgesini eleştiren ve bunun üzerinden AK Parti seçmenine günahkâr diyen Kılıçdaroğlu, TBMM'den yeni bir makam aracı daha talep etmekten ve özel jetle gezmekten de geri durmuyor. Kılıçdaroğlu'nun söylediği hiçbir şeyde en ufak bir samimiyet bulunmuyor” diyerek CHP’nin makam aracı talebine dair dilekçeyi paylaştı.

Kılıçdaroğlu'ndan 'AK Parti'ye oy vermek günah' fetvası
AK Parti Bursa Milletvekili Refik Özen “Daha önce yaptığı konuşmalarda; AK Parti’ye oy veren öğretmenlere öğretmen demeyen, iki eli çiftçinin yakasında olan, sanatçıları yandaş ilan eden CHP Genel Başkanı, bugün de AK Parti’ye oy veren yaklaşık 21 milyon vatandaşı da günahkâr ilan etti. Allah hidayet versin” diye tepki gösterdi.

 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...