Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Erdoğan'ın bu hafta gündemi yoğun: Yeni dönem masada

Erdoğan'ın bu hafta gündemi yoğun: Yeni dönem masada

POLİTİKA Haberleri

Ankara’da siyaset gündemi bu hafta yoğun olacak. Meclis’in açılmasıyla beraber Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, kurmaylarıyla yeni dönemi değerlendirmek için yarın önce Merkez Karar ve Yönetim Kurulunu (MKYK), hemen ardından aynı gün Merkez Yürütme Kurulunu (MYK) toplayacak.

Ebru Karatosun | ANKARA

Cumhurbaşkanı Erdoğan, kurmaylarından yaz boyunca sahada yaptıkları çalışmaları, vatandaştan gelen talepleri ve çözüm tavsiyelerini dinleyecek. Ayrıca, Erdoğan başkanlığında 24 Ağustos’ta yapılan son MKYK toplantısında ‘sel ve afet bölgelerini gezin’ talimatının ardından bölgelere giden kurmayların izlenimleri de toplantının gündem başlıklarından biri olması bekleniyor.

MECLİS ÇALIŞMALARI DA MASADA
Meclis çalışmalarının da masaya yatırılacağı MYK toplantısında, yeni dönemde ilk gündeme gelecek konulardan olan vergi kanununa ilişkin düzenleme, Paris İklim Anlaşması, dezenformasyonla mücadele, spor yasası ve gıda enflasyonuyla mücadele kapsamında hâl, perakende ile kooperatif yasa çalışmalarıyla ilgili son durum değerlendirilecek.

Daha sonra Erdoğan, 84 gün sonra çarşamba günü Meclis’teki grup toplantısında gündeme ilişkin mesajlar verecek. Perşembe günü ise il başkanları toplantısına başkanlık edecek olan Erdoğan, il başkanlarının bölgedeki sorun ve taleplerini dinleyecek.


UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...