Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Türkiye'ye yatırım yapan pişman olmaz

Düzenleyen: / Kaynak: AA
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Türkiye'ye yatırım yapan pişman olmaz

POLİTİKA Haberleri  / AA

Adana'da yapımı tamamlanan projelerin toplu açılış töreninde konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Türkiye'ye güvenip yatırım yapan hiç kimse pişman olmaz" dedi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Ceyhan Polipropilen Üretim Tesisi temel atma ve Adana'da yapımı tamamlanan projelerin toplu açılış töreninde konuştu.

YABANCI YATIRIMCILARA ÇAĞRI

Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Türkiye'ye güvenip yatırım yapan hiç kimse pişman olmaz. Tam tersine, sağladığı büyük kazançtan hep  memnuniyet duyar. Ülkemizdeki ve dünyadaki tüm yatırımcıları Türkiye'nin kendilerine sunduğu imkanları ve fırsatları değerlendirmeye davet ediyorum." dedi.

Erdoğan, "Yeşil Kalkınma Devrimi ile sanayiden ihracata her alanda ülkemizi yeni bir seviyeye çıkartıyoruz." diye konuştu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Küresel düzeyde enerji, mal, hizmet fiyatları fahiş oranlarda arttığı halde bunları 3'te 1'i, 5'te 1'i oranında yansıtarak vatandaşlarımızı koruyoruz." ifadesini kullandı.

Düzenleyen:  - POLİTİKA
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...