Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Bakan 'Talimatlarınız elimizde' diyerek duyurdu

Düzenleyen:
Bakan 'Talimatlarınız elimizde' diyerek duyurdu

POLİTİKA Haberleri

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, dün gece Hakkari'nin Çukurca ilçesinde sınırdan sızan 2 teröristin öldürüldüğünü açıklamıştı. Bakan Soylu, teröristlerle birlikte ele geçirilen mühimmatların bilgisini de sosyal medya hesabından duyurarak "Talimatlarınız elimizde.112'yi ararsanız, getiririz veya Meclis'teki arkadaşlarınıza bırakırız" dedi.

Bakan Soylu, dün gece Twitter'dan "Hakkari Yüksekova’ya yeni geldik, takip ettiğimiz haber de geldi: Çukurca sınırından sızan 2 terörist; J-SİHA, yakın hava desteği ve ayrıca kara operasyonuyla ölü ele geçirildi" sözleriyle yaptığı paylaşımda "Laftan anlamıyorlar. Gözü alıyorsa Karayılan gelsin, fare gibi saklanmasın. Onun da sırası geliyor." ifadelerini kullanmıştı.

"TALİMATLARINIZ ELİMİZDE"

Bakan Soylu, bu sabah yaptığı paylaşımda da öldürülen teröristlerle birlikte ele geçirilen mühimmatların listesini duyurdu.

Bakan Soylu, şu ifadeleri kullandı:
"Dün gece Çukurca’ya sızan ve ölü ele geçirilen teröristlerdeki mühimmatlar:
2 M-16 piyade tüfeği, 4 el bombası, 9 M-16 şarjörü, 1 patlayıcı ateşleme düzeneği... Ayrıca talimatlarınız elimizde...
112'yi ararsanız, getiririz veya Meclis'teki arkadaşlarınıza bırakırız."

 

Düzenleyen:  - POLİTİKA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...