Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

MSB'den heyetler arası görüşme açıklaması: Olumlu ve yapıcı geçti

Düzenleyen:
MSB'den heyetler arası görüşme açıklaması: Olumlu ve yapıcı geçti

POLİTİKA Haberleri

MSB, ABD'de yapılan askeri heyetler arasındaki toplantının olumlu ve yapıcı bir ortamda geçtiğini bildirdi. Yapılan açıklamada, müteakip toplantının Türkiye'de gerçekleşmesi konusunda mutabık kalındığı duyuruldu.

Milli Savunma Bakanlığı (MSB), ABD ile gerçekleştirilen askeri heyetler arasındaki toplantı hakkında bilgi verdi. Yapılan açıklamada, Türkiye-ABD Savunma Bakanlıkları arasında Yüksek Düzeyli Savunma Grup Toplantısı'nın Washington'da icra edildiği, söz konusu toplantının olumlu ve yapıcı bir ortamda geçtiği aktarıldı. Bir dahaki toplantının Türkiye'de yapılması adına mutabık kalındığı 

"TOPLANTI OLUMLU VE YAPICI BİR ORTAMDA GEÇTİ"
Açıklamada görüşmeye ilişkin, "Olumlu ve yapıcı bir ortamda geçen toplantıda askeri heyetler arasında ikili ve bölgesel savunma güvenlik konularında görüş alışverişinde bulunuldu. Müteakip toplantının Türkiye’de yapılması konusunda mutabık kalındı." ifadeleri kullanıldı.

 

Düzenleyen:  - POLİTİKA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...