CHP’li Özgür özelden tahrik

Düzenleyen:
CHP’li Özgür özelden tahrik

POLİTİKA Haberleri

CHP'li Özgür Özel'in İçişleri Bakanı Soylu'ya yönelttiği hakaret sonrası Meclis'te arbede yaşandı.

CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel, İçişleri Bakanlığı'nın 2022 bütçesinin görüşülmesi esnasında Bakan Soylu'ya hakaret etti. AK partili vekillerin Özel'e itiraz etmesi sonucunda arbede yaşandı.

SOYLU: YALANA KARŞI SAVAŞMAK EN ONURLU HAKTIR
Bugün TBMM Genel Kurulu'nda İçişleri Bakanlığı'nın bütçesi görüşülürken AK Parti ve CHP'li vekiller arasında tartışma çıktı. Tartışmanın büyümesi üzerine AK Parti ve CHP'li vekiller yumruklaştı. Görüşmeler sırasında İYİ Parti Grup Başkanvekili Müsavat Dervişoğlu’nun İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’yu eleştirirken kullandığı sözler gerginliğe yol açtı. Bakan Soylu eleştirilere, "Hak savunmak, iftiraya karşı direnç göstermek, yalana karşı savaşmak bir insanın en şerefli ve en onurlu hakkıdır" diyerek cevap vermesi üzerineCHP’li Özgür Özel'in hakaret etmesi mecliste gerginliğin fitilini ateşledi.

Düzenleyen:  - POLİTİKA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...