Mahir Ünal'dan Kılıçdaroğlu'nun 'zam talebi' iddialarına sert cevap: Cumhurbaşkanımız artış talep etmedi

Düzenleyen:
Mahir Ünal'dan Kılıçdaroğlu'nun 'zam talebi' iddialarına sert cevap: Cumhurbaşkanımız artış talep etmedi

POLİTİKA Haberleri

AK Parti Grup Başkanvekili Mahir Ünal, CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nun Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın maaşına yüzde 40,4 oranında zam istediği iddiasına cevap verdi. Ünal, "Cumhurbaşkanımız talebi olmadığı halde 3 bin milletvekili ve ailelerinde ortaya çıkacak mağduriyet nedeniyle artışa onay verdi. Kılıçdaroğlu açıklasın; kendi maaşında ne kadar artış olmuş. Bu son derece art niyetli bir açıklama. Bu durumu kendisi de biliyor, konuşmuştuk "dedi.

AK Parti Grup Başkanvekili Mahir Ünal, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın maaşı hakkında ortaya iddialar atan CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'na cevap verdi.

Erdoğan'ın maaşına herhangi bir zam talebinin olmadığının altını çizen Ünal, "Kılıçdaroğlu açıklasın kendi maaşında ne kadar artış olmuş. Neden Cumhurbaşkanımız kendisini düşünüyor gibi bir algı oluşturuyorlar. Art niyetli ve çirkin bir açıklama" dedi.

Mahir Ünal'ın açıklamalarından satır başlıkları:

Konu Cumhurbaşkanımızın ödeneğinin artırılması değil. Cumhurbaşkanımızın böyle bir talebi olmadı. Emekli maaşlarının endeksli olmasından dolayı, eski Cumhurbaşkanları, milletvekillerinin emekli maaşlarına yansıtılmak zorunda kalındı.

"ART NİYETLİ VE ÇİRKİN BİR AÇIKLAMA"

Kılıçdaroğlu açıklasın kendi maaşında ne kadar artış olmuş. Neden Cumhurbaşkanımız kendisini düşünüyor gibi bir algı oluşturuyorlar. Art niyetli ve çirkin bir açıklama. Bunu kendileri de biliyor. İYİ Partili, CHP'liler ile bu konu konuşuldu. Emekli maaşlarını Cumhurbaşkanımızın bütçesine endeksli olmaktan çıkaralım. Buyursunlar, buradan çağrı yapıyorum.

KILIÇDAROĞLU NE DEMİŞTİ?

Geçtiğimiz günlerde partisinin grup toplantısında konuşan CHP lider Kemal Kılıçdaroğlu, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın maaşına yüzde 40,4 oranında zam istediğini iddia etmişti. 

 

Düzenleyen:  - POLİTİKA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...