Gelecek Partisi'nden Kılıçdaroğlu açıklaması: Ortak aday olursa kimse karşı çıkmaz

Düzenleyen:
Gelecek Partisi'nden Kılıçdaroğlu açıklaması: Ortak aday olursa kimse karşı çıkmaz

POLİTİKA Haberleri

2023 seçimlerinde Millet İttifakı'nın Cumhurbaşkanı adayının CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu olması ihtimaline ilişkin açıklamada bulunan Gelecek Partisi Genel Başkan Yardımcısı Üstün, "Ortak aday olarak verilirse asla kimse karşı çıkmaz" dedi.

2023 seçimlerine adım adım yaklaşılırken siyasi kulislerde hareketlilik sürüyor. Millet İttifakı'nın Cumhurbaşkanı adayı hala açıklanmazken, kulislerde öne çıkan son isim ise CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu oldu. Kılıçdaroğlu'nun adaylığına yeşil ışık yakan Gelecek Partisi Genel Başkan Yardımcısı Feramuz Üstün, partilerin önceliğinin memleket olması gerektiğini belirterek, "Ortak aday olarak verilirse asla kimse kimse karşı çıkmaz" dedi.

"KILIÇDAROĞLU'NUN EMEKLERİNİ TÜM TOPLUM BİLİYOR"

Bir televizyon programına konuk olan Gelecek Partisi Genel Başkan Yardımcısı Üstün, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun cumhurbaşkanı adayı olmasıyla ilgili görüşlerini aktardı. Kılıçdaroğlu'nun emeklerini tüm toplumun bildiğini vurgulayan Üstün, "Özellikle Ankara, İstanbul seçimleri, İYİ Parti'nin seçimlere girmesinden biliyoruz. Şu andaki diyalogları ile ilgili de biliyoruz. Çıkıp 28 Şubat ile sıkıntılar varken özeleştiride bulunması kıymetli değil mi?" dedi.

"KİMSE KARŞI ÇIKMAZ"

Üstün, 'Güçlendirilmiş Parlamenter Sistem' için bir araya gelen altı muhalefet partisinin kararı ile Kılıçdaroğlu'nun aday olması durumunda kimsenin bir itirazı olmayacağını dile getirdi. Adayın niteliklerine vurgu yapan Üstün, "Ortak aday olarak verilirse asla kimse karşı çıkmaz. Masada hiçbir problem olacağını düşünmüyorum" dedi.

Düzenleyen:  - POLİTİKA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...