Şeftali kebabı Nasıl yapılır? Şeftali kebabı tarifi

Düzenleyen:
Şeftali kebabı Nasıl yapılır? Şeftali kebabı tarifi

Ramazan Haberleri

Şeftali kebabı tarifi...

Malzemesi:

250 gram kuzu kıyması 
250 gram dana kıyması 
250 gram soğan 
Yarım demet maydanoz 
1 çay kaşığı karabiber 
1 kg. içyağı (kuzu)

Hazırlanışı:

Soğan ve maydanoz ince kıyılır. Kıymanın içine kenarda bekletilen bütün malzeme ilave edilerek yoğrulur. İç yağına başparmak kalınlığında ve uzunluğunda sıkıca köfte formunda sarılan kebap, hafif ateşle yanan kömürde pişirilir ve sıcak servis yapılır.

Düzenleyen:  - Ramazan
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...