Keçiboynuzu Tozu Kilo Aldırır Mı Boy Uzatır mı Ne İşe Yarar

Düzenleyen: / Kaynak: mavikadın
Keçiboynuzu Tozu Kilo Aldırır Mı Boy Uzatır mı Ne İşe Yarar

SAĞLIK Haberleri  / mavikadın

Keçiboynuzu; fasulye ve baklaya benzeyen bir meyve vermekte olup Akdeniz bölgesinde yetişmekte olan bir ağaç türüdür. Bu meyvenin tozu çıkarılarak da keçiboynuzu tozu elde edilmektedir. Bu toz; A,B,D ve E vitamini açısından oldukça zengin olup

Keçiboynuzu; fasulye ve baklaya benzeyen bir meyve vermekte olup Akdeniz bölgesinde yetişmekte olan bir ağaç türüdür. Bu meyvenin tozu çıkarılarak da keçiboynuzu tozu elde edilmektedir. Bu toz;  A,B,D ve E vitamini açısından oldukça zengin olup magnezyum, çinko, fosfor ve protein gibi birçok mineral içermektedir. Bu açıdan keçiboynuzu tozu; geçmişten beri şifa kaynağı olarak bilinmektedir. Keçiboynuzu tozu fiyatı kilosu 28-40 TL arasında değişmektedir.

Keçiboynuzu Tozunun Faydaları

Keçiboynuzu tozu; mideyi güçlendirir.
Keçiboynuzu tozu; sindirim sistemini kuvvetlendirir.
Keçiboynuzu tozu; alerji oluşumları ve birçok virüsün türemesini engellemektedir: Bunun sebebi ise keçiboynuzunda bulunan gallik asitlerin vücuttaki virüs ve bakteri üzerinde anstiseptik etki göstermesidir.
Keçiboynuzu tozu; karaciğeri korur: Uzmanlar tarafından yapılan araştırmalar sonucunda; keçiboynuzu tozunun karaciğer sağlığına iyi geldiği görülmüştür.

Haberin devamı için tıklayınız...

Düzenleyen:  - SAĞLIK
Kaynak: mavikadın
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...