Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Sağlık personeline sanal müdahale odası

Düzenleyen:
Sağlık personeline sanal müdahale odası

SAĞLIK Haberleri

Askerî araçların montaj ve bakım-onarımı için geliştirilen sanal ve artırılmış gerçeklik çözümleriyle sağlık personelinin eğitimine yönelik "sanal müdahale odası" uygulaması geliştirildi.

ZİYNETİ KOCABIYIK

Covid-19’la mücadelede de kullanılabilecek uygulama sayesinde, sağlık personeli, hastayla buluşmadan önce hastane ortamında kurulacak bir sanal müdahale odasıyla Sağlık Bakanlığının yayınladığı protokolleri eş zamanlı takip ederek deneyimleyebilecek. Eğitime ihtiyaç duyulan her alanda sanal ve artırılmış gerçeklik teknolojilerinden yararlanılabileceğini söyleyen Daysoft Genel Müdürü Aytaç Yolcubal  "Temel hedef, hastayla buluşmadan önce personelin eğitim senaryosunu almasını, daha sonra hastayla buluşmasını sağlamak. Bu yazılım Covid-19’la mücadelede sağlık personelinin korunması açısından çok önemli" dedi. 

 

Düzenleyen:  - SAĞLIK
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...