Tabiat sevgisi kansere şifa oldu

Tabiat sevgisi kansere  şifa oldu

SAĞLIK Haberleri

İlk eşini kan kanserinden kaybeden 79 yaşındaki Halil Akar ile hayatını birleştiren 66 yaşındaki Şerife Coşkun Akar, evliliğin ikinci yılında yakalandığı meme kanserini ailesinin desteği ve tabiat sevgisi sayesinde atlattı.

ZİYNETİ KOCABIYIK

Hastalığını öğrendiği andan itibaren kabullendiğini ve çok zor günler geçirmesine rağmen hastalıkla mücadeleyi kazandığını söyleyen Akar “Hasta oldum diye karamsarlığa kapılmadım. Eşim ve çocuklarım en büyük desteğimdi” dedi. Eşiyle birlikte Yalova'nın Çiftlikköy ilçesine bağlı Gacık köyünde yaşayan Akar, en büyük şansının köyde doğa ile iç içe yaşamak olduğunu belirterek “Eşimle beraber kemoterapi alırken dahi bahçelere gittim. Bu hastalığa yeni yakalananlara, yaşayanlara tavsiyem, beyninizde inançla yeneceğinizi unutmayın. Hayattan hiç kopmadan mücadeleye devam etmelerini öneriyorum" diye anlattı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...