Bakan Koca'dan kamu spotu paylaşımı

Düzenleyen:
Bakan Koca'dan kamu spotu paylaşımı

SAĞLIK Haberleri

Bakan Fahrettin Koca, sosyal medya hesabından, "Büyüklerimizin küçüklerimize kavuşması için kolları sıvıyoruz" açıklamasıyla bir kamu spotu paylaştı.

Türkiye koronayla mücadelesini kararlılıkla sürdürüyor. Aşılamanın hız kazanması ve koronavirüs tedbirlerinin dikkatle ve özenle yürütülmesi tam normalleşme için oldukça umut vadediyor. Sağlık Bakanı Koca, Twitter hesabından yaptığı kamu spotu paylaşımıyla koronavirüsle alakalı gelişmeler konusunda bilgilendirdi.

"Büyüklerimizin küçüklerimize kavuşması için kolları sıvıyoruz"
Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Covid-19 aşılama kampanyası için sosyal medya hesabından, "Büyüklerimizin küçüklerimize kavuşması için kolları sıvıyoruz" mesajıyla kamu spotu paylaştı. Koca paylaştığı videoda, “Yapılan araştırmalar, Bakanlığımızca uygulanmakta olan Covid-19 aşılarının hastalığı ağır geçirme riskini, hastaneye yatış oranını ve ölüm oranını azalttığını göstermiştir” ifadelerine yer verdi.

Düzenleyen:  - SAĞLIK
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...