Aşıda yaş sınırı 25'e indi

Düzenleyen: / Kaynak: AA
Aşıda yaş sınırı 25'e indi

SAĞLIK Haberleri  / AA

Sağlık Bakanı Koca, Covid-19 aşı randevusunda yaş sınırının 25'e indiğini, yarından itibaren randevuların alınabileceğini açıkladı.

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Twitter hesabından aşılama yaşının 25'e indiğini duyurdu.

İLK RANDEVULAR YARIN
Koca, paylaşımında, "Randevu alan gençler, aşı olmayı ertelemiş büyükleri varsa konuşup, randevu için yardımcı olsun." ifadelerine yer verdi.

Aşılamada yeni yaş grubuna geçildiğini ve ilk randevuların yarından itibaren alınabileceğini duyuran Bakan Koca, gençlere mesaj vererek, "Gençlik salgına karşı harekete geçsin." açıklamasını yaptı.
 

Aşıda yaş sınırı 25'e indi

KOCA: AŞILAMADA EN HIZLI TÜRKİYE
Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, dün Twitter hesabı üzerinden paylaşımda bulunarak, Türkiye'nin, 14-20 Haziran arasında, aşılama hızında en yüksek performansı gösteren ülke olduğunu açıklamıştı.

Her gün, aşı programındaki her 100 kişiden ortalama 1,45’inin aşısının yapıldığını bildiren Bakan Koca, "Türkiye, 14-20 Haziran'da Çin ve Almanya’yı geride bırakarak, Covid-19 aşılama hızında en yüksek performansı gösteren ülke oldu." ifadelerini kullanmıştı.

Düzenleyen:  - SAĞLIK
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...