Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Korona virüse yakalanmıştı! Aşı çağrısı yapan lokantacı hayatını kaybetti

Düzenleyen: / Kaynak: İHA
Korona virüse yakalanmıştı! Aşı çağrısı yapan lokantacı hayatını kaybetti

SAĞLIK Haberleri  / İHA

Tekirdağ’da bir lokantacı korona virüse yakalandıktan sonra hastanede tedavi altındayken aşı çağrısı yapmıştı. Yoğun bakımda tedavi gören lokantacı hayatını kaybetti.

Tekirdağ’ın Çorlu ilçesinde korona virüse yakalanan 38 yaşındaki lokanta işletmecisi Onut Öztürk, tedavi gördüğü hastaneden aşı çağrısında bulunmuştu.

KORONA VİRÜSE YAKALANDI

Tekirdağ’ın Çorlu ilçesinde korona virüse yakalanan 38 yaşındaki lokanta işletmecisi Onut Öztürk Hacıosmanoğlu, fenalaşınca Çorlu Devlet Hastanesine kaldırıldı.

“ÖLMEKTEN BETER DURUMDAYIM”

Korona virüs nedeniyle çektiği acıyı sosyal medya hesabında yazan Hacıosmanoğlu, "Arkadaşlar, aşınızı mutlaka yaptırın. 5 gündür ölmekten beter durumdayım ve hastanede tedavim devam ediyor, her an ölmek gibi bir şey bu lanet virüs, kendinizi ailenizi düşünün ve bir dakika bile kayıp etmeden aşı randevusu alın, çok zor bir illet her an acı çekerek ölüp ölüp diriliyorsunuz. Bir de yoğun bakımdakiler boğazları delinenler mi istersin her şey çok kötü çok. Hemen aşı yaptırın gelip sizi bulacak aksi halde vakalar zaten zirvede sıra sizde” demişti.

Korona virüse yakalanmıştı! Aşı çağrısı yapan lokantacı hayatını kaybetti

HAYATINI KAYBETTİ

Aşı olmadığı iddia edilen Hacıosmanoğlu bu paylaşımından 14 gün sonra hayatını kaybetti.

Düzenleyen:  - SAĞLIK
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...