Safra kesesi ağrıları hayatı zindan etti

Safra kesesi ağrıları hayatı zindan etti

SAĞLIK Haberleri

Safra kesesi iltihabı sebebiyle ciddi ağrılar çeken ve akciğer hastalığı yüzünden genel anestezi verilemediği için ameliyat olamayan Eskişehirli Mustafa Turan, vücudun alt kısmı uyuşturularak yapılan laparoskopik ameliyatla sağlığına kavuştu.

ZİYNETİ KOCABIYIK

Ağrı ve mide bulantısı yüzünden aylardır yemek yiyemeyen Turan’ın ameliyattan çıktıktan sonra ilk sorduğu şey yemek oldu.
Yaklaşık bir buçuk yıldır ağrı çeken Mustafa Turan, ağrılarından kurtulmak için birçok defa doktora gitti. Turan’a ameliyat olması gerektiğini söylendi. Ancak, daha önce asbest solumaktan dolayı akciğerinde hasar oluştuğu için genel anestezi verilemiyordu. Ağrılarıyla yaşamaya mahkûm olan Turan’ın yapılan tahliller sonucunda hastalığının ilerlediği ve safra kesesinin iltihaptan çürümeye başladığı ortaya çıktı. Durumun aciliyetini gören Opr. Dr. İhsan Oruk, Mustafa Turan’ı ameliyata aldı. Ameliyat hastanın vücudunun alt kısmı uyuşturularak laparoskopik olarak yapıldı. Yaklaşık bir saat süren operasyon neticesinde Mustafa Turan sağlığına kavuştu.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...