Virüse ozonla savaş açın! Koronayı havada imha ediyor

Düzenleyen:
Virüse ozonla savaş açın! Koronayı havada imha ediyor

SAĞLIK Haberleri

Koronavirüse karşı savaşta hava temizleyici cihazlar önemli rol oynuyor. Aura Ozon Power; yaşanabilir ozon üretiyor ve bulunduğunuz ortamdaki virüsleri yok ediyor.

ZİYNETİ KOCABIYIK

Dünyayı etkisi altına alan Covid-19 ile soluduğumuz havanın önemi de arttı. Bu görünmez düşman için en etkili silah ise hava temizleyici cihazlar. Bunun için üretilen Aura Ozon Power; yaşanabilir ozon üreterek, bulunduğunuz ortamdaki virüs, bakteri, küf, maya, mantar ve mite-ev tozu akarı gibi zararlı patojen mikroorganizmaları yok ediyor. Sigara, ter, yemek, çöp, küf gibi istenmeyen kötü kokuları da evden arındırıyor.

Ozonun tıp alanında kullanıldığını belirten Ozon Tedavi Uzmanı Dr. Ergün Turan "Ozon, son dönemlerde kapalı alanlarda enfeksiyonun engellenmesinde de kullanılmaya başladı. Ozon, havadaki zararlı mikroorganizmalara yapışarak yapısını bozar ve havayı temizler. Şu an kullanılan dezenfektanlardan 50 kat daha güçlüdür" dedi. Cihazı geliştiren İhlas Pazarlama Genel Müdürü Orhan Korkusuz da "Her zaman olduğu gibi yine piyasaya öncü bir aleti sürüyoruz. Aura Ozon Power'ı ev, ofis ve iş yerlerinizde kullanabilirsiniz. Kimyasal dezenfektan içermeyen alet, bir saat içerisinde ortamdaki bütün virüsleri yok eder" diye konuştu.

Düzenleyen:  - SAĞLIK
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...