Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Cimbom Milli yıldızla anlaştı...

Düzenleyen:
Cimbom Milli yıldızla anlaştı...

SPOR Haberleri

Şampiyonluk hazırlıklarına başlayan Galatasaray'da transfer çalışmaları da sürüyor.

İddialar doğruysa sarı kırmızılı takımın ilk imzası Türkiye'den olacak. İşte o detaylar...

Galatasaray, Eskişehirspor ve U21 Milli Takımı'nın 21 yaşındaki genç yıldızı Dorukhan Toköz'le anlaşma sağladı. Fatih Terim'in özellikle istediği genç yetenek için kulübüyle ve kendisiyle prensipte anlaşmaya varıldığı belirtildi.

Defansif orta saha, stoper ve sağ bek olarak forma giyebilen Dorukhan'ın transferi için Eskişehirspor'la da anlaşan Galatasaray'ın önümüzdeki günlerde resmi imzaları atması bekleniyor.

Bu sezon Spor Toto 1. Lig'de ekonomik ve sportif anlamda zor günler geçiren Eskişehirspor, Dorukhan Toköz'ün Galatasaray'a transferinden 1 milyon TL kazanacak. Ayrıca anlaşmaya sonraki satıştan yüzde maddesi de koyulması bekleniyor.

Eskişehirspor altyapısından yetişen 21 yaşındaki orta saha oyuncusu, bu sezon 32 maçta kırmızı siyahlı formayı giyerken 1 gol 9 asistlik performans sergiledi. 2016 yılından bu yana A Takım forması giyen Dorukhan, Terim'in prenslerinden biri olabilir. (Ajansspor)

 

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...