Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Kartal’da altın dönem

Düzenleyen:
Kartal’da altın dönem

SPOR Haberleri

Geçen sezon ilk yarıda kaybettiği puanlarla zirve yarışında geride kalan siyah-beyazlılar bu defa hazırlıklı. Şenol Güneş, önlerindeki altı maçı 'şampiyonluk adımı' olarak görüyor

MURAD TAMER

Geçtiğimiz sezon 3 kulvarda mücadele eden, özellikle Şampiyonlar Ligi'yle birlikte girilen zorlu fikstürde yorgun düşerek ligde büyük kayıplar yaşayan Beşiktaş için önümüzdeki altı hafta büyük önem taşıyor. G.Saray'ın Devler Ligi'nden yorgun dönecek olması,  F.Bahçe'nin de sıralamada dibe doğru gerilemesi teknik direktör Şenol Güneş'in iştahını kabarttı. Tecrübeli çalıştırıcı ilk olarak İzmir'deki Göztepe ve İstanbul'daki Çaykur Rize maçlarından 6 puan çıkarmayı hedefliyor. Başakşehir deplasmanı ise sezonun en önemli maçlarından biri olarak görülüyor. 

Avantaj kapıda

Beşiktaş’ı, Başakşehir maçı sonrası evindeki G.Saray derbisine kadar nispeten zorluk derecesi düşük sınavlar bekliyor. Sivasspor'u Vodafone Park'ta misafir edecek olan Kartal, ardından deplasmanda MKE A.Gücü ile karşılaşacak. Beş maçtan galip ayrılınması hâlinde bütün rüzgârı arkasına alacak olan siyah-beyazlılar, G.Saray karşısına çok güçlü olarak çıkacak. Derbiden de zafer çıkarsa Beşiktaş şampiyonluk yolundaki rakiplerine hem puan farkı atacak, hem de elde ettiği moral motivasyonla ligin kalanı için çok büyük avantaja sahip olacak. 

Mesai başlıyor

Atiker Konyaspor deplasmanı sonrası Teknik Direktör Şenol Güneş'in 3 gün izin verdiği siyah-beyazlı futbolcular bugün top başı yapacak. Millî takımlarda bulunan oyuncuların katılmayacağı çalışmaya sakatlığını atlatan Adriano'nun da katılacağı öğrenildi. 

Guti kafa karıştırdı

Beşiktaş'ın yardımcı antrenörü Guti Hernandez, İspanyol basınına verdiği demeçte "Beşiktaş'ta kalacağımı söyleyemem. Şu anda bulunduğum yerden memnunum ama futbolda neler olacağını bilemezsiniz” dedi. 41 yaşındaki Guti amacının kendi takımını çalıştırmak olduğunu da ekledi.

VIda'nın morali bozuk

Hırvat stoper Domagoj Vida, Atiker Konyaspor maçında kırmızı kart görmesinden dolayı çok üzgün. Takımını gelecek hafta yalnız bırakacak olan Vida, millî maç seyahati öncesinde Şenol Güneş’ten özür  diledi.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...