Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Demirel: Yine de özür dilerim!

Düzenleyen:
Demirel: Yine de özür dilerim!

SPOR Haberleri

“Başkan’ıma saygısızlık yapmam. Semih Özsoy’la konuşurken sesimi yükselttim. Aramızı düzeltmek için 3 defa aradım, geri dönmedi. Kötü gidişat taraftar gibi beni de etkiledi”

EMİN ULUÇ

F.Bahçe’de kadro dışı kalan Volkan Demirel, Başkan Ali Koç’un açıklamaları üzerine kulüp sitesinden kendisini savundu. “17 sezondur bu kulübün oyuncusu olarak kötü gidişat, tüm Fenerbahçe taraftarlarını etkilediği gibi beni de derinden etkilemiştir. Dolayısıyla Başkanımızın da söylediği gibi takımı aşırı sahiplenmem ve olaylara duygusal yaklaşımım sebebiyle soğukkanlılığımı koruyamadığım zamanlar olmuştur” diyen Demirel, “Herkes bilsin ki, her zaman Fenerbahçe’nin başarısı için ne bekleniyorsa yapmaya hazırım. Bunun için bana verilen program dahilinde gerekirse altyapıya da giderim, tekrar A takıma da dönerim. Fenerbahçem için suçlu olmadığımı düşündüğüm hâlde benden beklenilen özür dilemem ise özrümü dilerim” sözlerini kullandı.

Koeman doğru değil!

“Kaptan olarak Başkanımıza saygısızlık etmek haddim değildir. Yapılan toplantıda kendisine asla sesimi yükseltmedim” diyen Demirel, “Semih Özsoy ile aramızda geçen konuşmada zaman zaman ses tonumuzun yükseldiğinin bilincindeyim ama ben bunu yine de saygısızlık olarak nitelendirmemekteyim. Başkan’ımız, Özsoy ile aramızda geçen konuşmanın hoş olmadığını, bu durumu kendisi ile konuşup düzeltmemiz gerektiğini belirtmiştir. Bu toplantının olduğu günün hemen akşamında menajerim Erdinç Şehit ile Asbaşkan Semih Özsoy’a üç defa telefon ile ulaşmaya çalışmış olmamıza rağmen geri dönüş olmamıştır” açıklaması yaparken Erwin Koeman’ın üzerine yürümediğini sözlerine ekledi. 

İSTANBULSPOR MORALİ: 3-0

Sarı-lacivertliler millî arada boş durmadı ve dün Spor Toto 1. Lig ekibi stanbulspor ile hazırlık maçı yaptı. Dereağzı Tesislerindeki mücadeleyi 3-0 kazanan F.Bahçe’nin gollerini Mehmet Ekici, Roberto Soldado ve Michael Frey kaydetti. 

 

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...