Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Fenerbahçe'den kovulan Pereira servet kazandı!

Düzenleyen:
Fenerbahçe'den kovulan Pereira servet kazandı!

SPOR Haberleri

Bir dönem Fenerbahçe'yi çalıştıran ve sarı lacivertli takımı çalıştırdığı dönemde Fenerbahçe taraftarlarına saç baş yoldurtan Vitor Pereira, Çin Ligi ekipleriden Shanghai SIPG ile bitime 1 hafta kala şampiyonluğu ilan etti.

2015-2016 Sezonunda Fenerbahçe ile Süper Lig'de ikincilik yaşayan ve bir sonraki sezonda Monaco'ya Şampiyonlar Ligi'nde elendikten sonra yollar ayrılan Vitor Pereira kariyerine bir şampiyonluk daha ekledi.

Bu sezon Hulk ve Oscar gibi önemli yıldızların formasını giydiği Shanghai SIPG takımını çalıştıran Portekizli teknik adam ligin bitimine bir hafta kala şampiyon oldu.

7 milyon Euro (42 milyon TL) kazandı

Porto ve Olympiakos'tan sonra Çin'de de şampiyonluk yaşana Vitor Pereira'nın yıllık 6 milyon Euro kazandığı ve şampiyonluk primi olarak 1 milyon Euro'yu cebine koyacağı öğrenildi.

Türkiye'den olaylı şekilde gönderilen Pereira'nın Fenerbahçe'den FIFA yoluyla bu sezon 1.9 milyon Euro alacağı ise gündeme gelmişti. (Fanatik)

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...