Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Trabzonspor'dan Mete Kalkavan tepkisi

Düzenleyen:
Trabzonspor'dan Mete Kalkavan tepkisi

SPOR Haberleri

Trabzonspor, Atiker Konyaspor maçına hakem Mete Kalkavan'ın atanmasına tepki gösterdi. Bordo mavili kulüpten yapılan açıklamada, "Geçtiğimiz yıllarda da maç skoruna doğrudan etki eden yanlış kararları ile Trabzonsporumuzun saha başarısını defalarca engelleyen Kalkavan'ın kendi sahamızdaki bir maça verilmesini anlamlandıramıyoruz" ifadeleri kullanıldı.

Spor Toto Süper Lig'in 15. haftasında Trabzonspor ile Atiker Konyaspor arasında oynanacak maça hakem Mete Kalkavan'ın atanmasına bordo-mavili kulüpten tepki geldi.

Ligin 15. haftasında görev alacak hakemler açıklandı. Atiker Konyaspor ile oynanacak maça Mete Kalkavan'ın atanmasına Trabzonspor tepki gösterdi. Kulübün resmi internet sitesinden yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:

"Merkez Hakem Kurulu, hafta sonu kendi sahamızda oynayacağımız Atiker Konyaspor maçına Mete Kalkavan'ı atamıştır. Mete Kalkavan'ın yönettiği Trabzonspor maçlarındaki yanlış kararları futbol kamuoyunun hafızalarından henüz silinmemiştir. En yakın örnek ise henüz bu sezonun üçüncü haftasında oynadığımız Ankaragücü maçıdır. Lehimize olan faulü aleyhimize çalarak puan kaybımızın başlıca mimarı olmuştur."

"BİZİM MAÇIMIZA VERİLMESİNİ ANLAMLANDIRAMIYORUZ"

"Geçtiğimiz yıllarda da maç skoruna doğrudan etki eden yanlış kararları ile Trabzonsporumuzun saha başarısını defalarca engelleyen Kalkavan'ın kendi sahamızdaki bir maça verilmesini anlamlandıramıyoruz. Beşiktaş mücadelesi öncesi ligdeki gidişatımız için son derece kritik olan bu maçta görevlendirilen bu hakeme yönelik camiamız içinde beliren tepkinin son derece haklı dayanakları olduğu, söz konusu hakemin Trabzonspor karnesi incelendiğinde bariz bir şekilde ortaya çıkacaktır. Trabzonspor Kulübü olarak her maçta olduğu gibi bu maçta da hakemin, verdiği kararlar ile sahadaki mücadelenin önüne geçmediği bir maç yönetmesi en büyük beklentimiz olacaktır."

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...