Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Forvet isteriz

Forvet isteriz

SPOR Haberleri

Ankaragücü karşısında elde edilen 6-0’lık galibiyete rağmen Türk Telekom Stadı’nda golcü transferi için tribünler inledi. Taraftarlar, “Abdürrahim transfer nerede?” diye tempo tuttu

Süper Lig’de sezonun ikinci yarısına 6-0’lık şaşalı bir galibiyetle başlayan Galatasaray’da taraftarların mutluluğu buruk oldu. Sarı-kırmızılıların rakibi gol yağmuruna tuttuğu karşılaşmada taraftarlar yine de golcü transferi için tezahüratlarda bulundu. Eren Derdiyok ile yolların ayrılmasından sonra takımda golcü kalmaması ve henüz transferin de yapılmaması üzerine taraftarların hedefinde yönetim ve ikinci başkan Abdürrahim Albayrak vardı. Türk Telekom Stadı’nda Galatasaray’ın attığı her golden sonra taraftarlar “Forvet isteriz” diye tempo tuttu. Ayrıca karşılaşmanın sonuna doğru Abdürrahim Albayrak’a da mesaj gönderilirken, sarı-kırmızılı tribünlerde, “Abdürrahim transfer nerede” sesleri yükseldi.

İMZALAR YAKIN
Yönetimin transfer çalışmaları ise taraftarları mutlu edecek gibi gözüküyor. Alan Carvalho ile Benjamin Tetteh transferinde mutlu son çok yakın. Sarı-kırmızılıların uzun süredir gündeminde olan ve Çin’in Guangzhou Evergrande kulübünde forma giyen Alan Carvalho’nun bir aksilik olmazsa bu hafta içinde imza atmak üzere İstanbul’a geleceği öğrenildi. Ayrıca Tetteh transferinde de sıcak gelişmeler yaşanıyor. Rodrigues ve Ozan Kabak’ı satarak kasasına 20 milyon avro koyan Galatasaray’ın, Sparta Prag’ın Ganalı genç yeteneği için 7,5 milyon avro üzerinden anlaşmaya çok yakın olduğu da gelen bilgiler arasında.

İKİ TRANSFER YOLDA
Galatasaray’ın yardımcı antrenörü Hasan Şaş, tribünlerin sesine kulak verirken, yaptığı açıklamayla da sarı-kırmızılı taraftarları heyecanlandırdı.  İki forvet alacaklarını açıklayan Şaş, ayrıca savunmaya bir takviye daha yapabileceklerini söyledi.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...