Ahmet Ağaoğlu: “17-18 yaşındaki gençlerin katledilişini izledik”

Düzenleyen: / Kaynak: İHA
Ahmet Ağaoğlu: “17-18 yaşındaki gençlerin katledilişini izledik”

SPOR Haberleri  / İHA

Trabzonspor Başkanı Ahmet Ağaoğlu, “17-18 yaşındaki çocukları bundan 105 sene önce Çanakkale’de katledildiği gibi katletmenin hiç bir anlamı yok” dedi.

Trabzonspor Başkanı Ahmet Ağaoğlu maçın ardından hakem Ümit Öztürk ve VAR yönetimine öfkeliydi. “Aradan 105 sene geçti, değişen bir şey yok. Bugün Trabzon gençlerinin, Trabzon takımının farklı bir şekilde katledilişini izledik” diyen Ağaoğlu, “Biz bu takımla ne olursa olsun gurur duyuyoruz. Yenileceksek bırakın futbolu oynayarak yenilelim. 17-18 yaşındaki çocukları bundan 105 sene önce Çanakkele’de katledildiği gibi katletmenin hiç bir anlamı yok. Biz Türk futbolunu bir yere geleceksek bu gençlerle geleceğiz. Pozisyonlar herkesin malumu her yerde tartışılıyor. Müsaade edin oyun oynansın. Oyunun neticesi oynayarak tecelli etsin. Bu başımıza gelen ilk vaka değil. Bırakın şu çocukları mücadelelerini sahada versinler. Aradan 105 sene geçti, mücadele değişmedi, sadece düşman şekil değiştirdi. O düdük çalacaksa ortada adaletli olarak çalsın” sözlerini kullandı. 

 

Düzenleyen:  - SPOR
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...