Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Çifte standart

Düzenleyen:
Çifte standart

SPOR Haberleri

Yanal “Bir oyuncu küfürden atılıyor, diğeri bağıra bağıra söylüyor, kart bile görmüyor. Bir hakem, bir takımın maçlarının %25-30’una atanıyorsa takımların hakemleri mi var?” dedi

EMİN ULUÇ

Fenerbahçe Teknik Direktörü Ersun Yanal, Zenit maçı için basın toplantısı düzenledi. Ancak toplantının gündemi Avrupa Ligi ve Zenit değil, Süper Lig’de yaşanan hakem hataları oldu. Tur için Zenit’le şansların eşit olduğunu ifade eden Ersun Yanal, Kadıköy’deki en büyük kozlarının taraftar olduğunu belirtirken “Ateşli bir gece olmasını istiyorum” dedi. Yanal sonrasında hakemlerle ilgili sert ifadeler kullandı. Tecrübeli hoca “Kamuoyu da hakemlerle ilgili durumu merak ediyor. Bugünkü durumlardan herkes memnun mu? Adil olduklarını düşünüyorlar mı? Keyfî işler var mı, oluyor mu? Atama kuralları bir sisteme göre mi yapılıyor? Bir hakem, bir takımın maçlarının % 25-30’una atanıyorsa, takımların hakemleri mi var?” ifadelerini kullandı. 

Asıl suçlu yönetenler

Soldado’nun atılmasına sebep olan küfrü söyleyen Nagatomo’nun sarı bile görmemesine dikkat çeken Ersun Yanal “Kafam karışmış durumda” derken “Bunlar nasıl yönetiliyor? Puanlama sistemi de herhâlde kaldırıldı. Bu sistem kime göre yapılıyor, kim neye göre atanıyor?” sorularını yöneltti. Yaşananlar için “Biraz karanlık geliyor bana. Doğru yönetimle alakalı sorunlar var” yorumu yapan Yanal “Üzgünüm yani burada kalkıp bir hakemi yerden yere vurmaktansa doğru yaklaşımla, doğru soruları soralım. Hakemlerimiz de linç edilmemeli onlar da korunmalı. Eğer bu adamlar kararları vermekte zorlanıyorsa bir sıkıntı var o zaman. Birisi çıkıp bunu açıklamalı” diyerek problemin kaynağının hakemler değil yönetenler olduğuna değindi.

Çifte standart

PATLAMAYA HAZIR
Slimani’yi  hırs bastı
 
Devre arasında gönderilmesi düşünülen ancak takımda kalan Islam Slimani, Zenit karşısında Fenerbahçe’nin gol silahı olacak. Geldiği günden beri bekleneni veremeyen Cezayirli golcü “İnsanları hayal kırıklığına uğrattığımı biliyorum. Ama buna Zenit karşısında son vereceğim” iddiasında bulundu.
 
HARUN YİNE YEDEK
Eldivenler Volkan’da
 
Kadro dışı cezası affedildikten sonra kaleyi Harun’dan devralan Volkan, Avrupa’da da yerini koruyacak. Tecrübeli eldivenin performansından memnun olan teknik direktör Ersun Yanal, Zenit karşısında da tercihini Volkan’dan yana kullanacak. Harun ise yedek soyunacak.
 
İLK HEYECANLARI
Moses’e özel görev
 
Fenerbahçe’nin devre arasında kadrosuna katıp UEFA kadrosuna dâhil ettiği isimlerden Sadık, Tolgay ve Moses’in Zenit karşısında ilk 11’de forma giymesi bekleniyor. Moses’le özel bir görüşme yapan Ersun Yanal’ın Nijeryalı yıldıza “Bu maçta takımı sırtlamanı bekliyorum” diyerek moral aşıladığı öğrenildi.
 
NEUSTADTER UMUTLU
Avantaj bizde
 
Zenit maçına yönelik değerlendirmede bulunan Roman Neustädter “Bizim için en büyük avantaj, onların iki aydır resmî maç oynamaması olacak” dedi. Ülkesinin temsilcisi Zenit’in çok iyi bir takım olduğunu vurgulayan Rus savunmacı “Fiziksel olarak güçlüler. Bireysel olarak da çok iyi oyuncuları var. Hepsini tanıyorum. Zor bir mücadele olacak. Ama iki aydır resmî maç oynamadılar. Bu bizim için avantaj” diye konuştu. Sezon sonunda sözleşmesinin bitecek olan Roman, geleceğiyle ilgili soruya ise “Benim için en önemli olan şey Zenit maçı geleceğim değil” cevabı verdi.
Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...