Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

'Galatasaray varsa normal'

'Galatasaray  varsa normal'

SPOR Haberleri

“İki kupa kazanmak kolay olmadı ama Galatasaray başarınca insanlara normal geliyor olabilir”

Maç sonrası sahada, sokakta sarı-kırmızılı sevinçler vardı... Acaba başarının sahadaki emekçileri neler düşünüyordu? Beş günde iki kupa kazanan Cimbom’da takımın tecrübeli oyuncularından olan Selçuk İnan, başarılarıyla ilgili ilginç açıklamalar yaptı. İnan “Galatasaray başarınca insanlara normal geliyor olabilir ama iki kupayı kazanmak kolay değil. Çok çalışmak, çok emek göstermek gerekiyor. Herkes gereğini yaptı” ifadesini kullandı. Ki o Selçuk İnan, sarı-kırmızılı takımda 5 Süper Lig şampiyonluğu, 4 Türkiye Kupası ve 4 de Süper Kupa kazandı.

Şahin: Tarifi yok
Galatasaray’ın yardımcı antrenörü Levent Şahin ise tarihî bir gün olan 19 Mayıs’ta şampiyonluğu kutlamanın mutluluğu içerisinde olduklarını belirterek “Sezonu 2 kupayla kapatmak inanın bizler için tarifi olmayan bir mutluluk. Emeği geçen herkese sonsuz teşekkür ediyoruz” ifadesini kullandı Şahin, Abdullah Avcı’nın Fatih Terim’le ilgili sert sözleri için de “Bizim görmediğimiz şeyler oldu herhâlde. Yorum yapmayacağım” dedi.

 

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...