'Zirve bizi bekliyor!'

'Zirve bizi bekliyor!'

SPOR Haberleri

F.Bahçe’nin bu sezon şampiyon olacağını söyleyen başarılı teknik adam oyuncularına “Bu takımı olması gereken yere, zirveye taşıyacağız” dedi.

EMİN ULUÇ

Fenerbahçe’ye geldiği günden beri iddialı açıklamalarıyla dikkat çeken teknik direktör Ersun Yanal flaş transferlerden sonra sesini iyice yükseltti. Oyuncu kalitesinin yükseldiğini, yeni takviyelerle daha da güçleneceklerini belirten tecrübeli çalıştırıcı, Topuk Yaylası kampından da memnun kaldı. Takımdaki havanın oldukça iyi olduğunu söyleyen Yanal, Boluspor maçı sonrası oyuncularına yaptığı konuşmada “Hepiniz burada çok iyi çalıştınız. Bazı arkadaşlar izinli olduğu takıma geç katıldı. Bundan sonrasındaki çalışmalarımız daha yoğun ve oyun felsefesini yerleştirmeye yönelik olacak” diye konuştu.

LİGİ İPLE ÇEKİYORUM
Fenerbahçe’nin yerinin her zaman zirve olması gerektiğini söyleyen Ersun Hoca “Fenerbahçe’nin eski başarılı günlerine dönmesi için hep beraber elimizden geleni yapacağız. Bu takımı olması gereken yere yani zirveye taşıyacağız” ifadesinde bulundu. Şampiyonluk iddiasını tekrarlayan Yanal “Fenerbahçe taraftarının beklediği savaşan, saldıran takım sahada olacak. Bize güvenenleri hayal kırıklığına uğratmayacağız” diye konuştu. Sadece yönetimin değil bütün camianın kendilerinden başarı beklediğini hatırlatan Yanal “İnanın en az sizin kadar heyecanlıyım. Ligin başlamasını iple çekiyorum” dedi.

AÇIK KAPATIYORLAR
Topuk Yaylası’ndaki ilk etap hazırlık kampını tamamlayan Fenerbahçe’de Boluspor maçında forma giymeyen Garry Rodrigues, Emre Belözoğlu, Vedat Muriç, Elif Elmas, Miha Zajc, Hasan Ali Kaldırım, Max Kruse ve Frey dün Samandıra’da idman yaptı.

KOLAROV İNADI
Kadrosunu yedi yeni isimle takviye eden Fenerbahçe’de teknik direktör Ersun Yanal, Aleksandar Kolarov’u da kadroda görmek istiyor. Deniz Türüç için Kayseri’yle, Umut Meraş için Bursaspor’la pazarlık yapan yönetim Kolarov’u da Roma’dan koparabilmek için yoğun çaba harcıyor. Sarı-lacivertliler Sırp savunmacı için bonservis pazarlıklarını sürdürüyor.

FREY RİZE'YE
Vedat Muriç transferine karşılık dört genç oyuncusunu Çaykur Rize-spor’a gönderen Fenerbahçe, bir türlü verim alamadığı forveti Frey’i de Karadeniz ekibine kiralık olarak gönderiyor. Frey’in senelik ücretinin bir kısmını Fenerbahçe’nin karşılayacağı öğrenildi.

 

 

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...