Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Ozan Kabak: Depresyondan kurtuldum!

Ozan Kabak: Depresyondan kurtuldum!

SPOR Haberleri

Yeni bir sayfa açtığını ve yeni transfer olmuş gibi çalıştığını söyleyen genç oyuncu, "Fenerbahçe'nin kıymetini çok iyi anladım" dedi.

Ozan Tufan uzun süre sonra Fenerbahçe'ye tekrar dönmenin mutluluğunu yaşıyor. Süper Lig'de 2017-18 sezonunda 9 maç oynadıktan sonra kadro dışı bırakılan ve geçen sezon Alanyaspor'da kiralık olarak forma giydikten sonra takıma dönen genç oyuncu, Avusturya kampında içini döktü. Alanya'ya gittiğinde çok üzüldüğünü ve depresyona girdiğini söyleyen millî futbolcu, "Fenerbahçe'nin kıymetini çok iyi anladım. Fenerbahçe benim için bir tutku, bir aşk. O yüzden ben burada olmaktan dolayı çok mutluyum.  İnşallah hep bu formanın peşinde olacağım. Umarım bu formayı hiç bırakmam" dedi.

GEÇMİŞE PERDE
Sezon sonu sözleşmesinin bittiğini hatırlatan Ozan Tufan, “Ben burada en iyi şekilde performansımı gösterip gerisini yönetime bırakacağım" sözlerini kullandı. Fenerbahçe’ye ilk geldiğinde camianın, medyanın ve bütün taraftarların beklentisini karşılayamadığını söyleyen yıldız oyuncu, "Benim hatalarım olabilir, başkalarının hataları olabilir. O döneme çok girmek istemiyorum. Burada yeni bir sayfa açıp yeni bir Ozan göstermek istiyorum. İnanın ki çok çalışıyorum. Her şeyin fazlasını yapıp en iyi şekilde Fenerbahçe’ye hizmet etmek istiyorum" diye konuştu.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...