Merih Demiral maça damga vurdu! Juventus kayıtsız kalamadı

Düzenleyen:
Merih Demiral maça damga vurdu! Juventus kayıtsız kalamadı

SPOR Haberleri

UEFA Şampiyonlar Ligi'nde Bayer Leverkusen'e karşı etkili performans sergileyen Juventus'un stoperi Merih Demiral alkış topladı. Kritik müdahalelerde bulunan Merih'e İtalyan kulübü maç sonu sosyal medyadan jest yaptı.

UEFA Şampiyonlar Ligi D Grubu son maçında Juventus, Bayer Leverkusen'i konuk etti. BayArena'da oynanan maçta, gruptan lider çıkmayı garantileyen Juventus'ta milli oyuncu Merih Demiral ilk 11'de görev aldı.

Demiral, maç boyunca Leverkusenli futbolculara geçit vermezken gösterdiği performans tam not aldı.

Bu sezon ikinci maçında görev alan ve kariyerinin ilk Şampiyonlar Ligi deneyimini yaşayan Merih Demiral maça damga vuran hareketin altına imzasını attı.

İtalyan ekibinin hücuma çıkarken kaybettiği top sonrası tehlikeli gelen Bayer Leverkusen'de Alman forvet Kai Havertz, Gianluigi Buffon ile karşı karşıya kaldı.

Son anda yetişen milli futbolcu kritik bir müdahale ile topu kornere gönderdi.

Merih'in bu müdahalesi sonrası kendisini ilk tebrik eden isim tecrübeli file bekçisi Gianluigi Buffon oldu.

Juventus, Cristiano Ronaldo ve Higuain'in golleriyle Leverkusen'i 2-0 yendi. İtalyan ekipte Merih Demiral, maça 11'de başladı ve 90 dakika sahada kaldı.

Maçtan sonra İtakyan kulübü Merih'e jest yaparak Türkçe bir paylaşımda bulundu.

Juventus paylaşımına "Çok iyiydin notunu yazdı.

"Merih diğerlerinden daha iyi göründü" 

Teknik direktör Maurizio Sarri maç sonunda "Dörtlü savunma oyununu iyi oynadık. Bugün Merih en agresif oynayan oyuncumuzdu ve bu yüzden diğerlerinden daha iyi göründü." açıklamasında bulundu. (Milliyet)

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...