Taraftar sahaya daldı, Ronaldo neye uğradığını şaşırdı! Sert tepki

Düzenleyen: / Kaynak: Skor
Taraftar sahaya daldı, Ronaldo neye uğradığını şaşırdı! Sert tepki

SPOR Haberleri  / Skor

Cristiano Ronaldo, Şampiyonlar Ligi'nde dün gece oynanan Leverkusen maçında Alman taraftarların sahaya girmesiyle zor anlar yaşadı. Sağa sola çekiştirilen yıldız oyuncu çok sert tepki gösterdi.

Şampiyonlar Ligi'nde Juventus'un Leverkusen'i 2-0 yendiği maçın sonuna Cristiano Ronaldo ile sahaya giren Alman taraftar arasında yaşananlar damga vurdu.

Karşılaşmanın son düdüğünün çalmasının ardından sahaya girerek Cristiano Ronaldo ile fotoğraf çekilmek isteyen Alman taraftar, bir anda sahaya daldı.

SERT BİR ŞEKİLDE SARILDI
Portekizli futbolcunun boynuna sert bir şekilde sarılarak çekiştirmeye başlayan taraftarlar ortalığı karıştırdı.

Bir anda neye uğradığını şaşıran ve Alman taraftara sert bir tepki gösteren Cristiano'yu takım arkadaşları sakinleştirdi.

"GEREKEN SAYGI GÖSTERİLMELİ"
Karşılaşmanın ardından yaşanan olay hakkında açıklamalarda bulunan Buffon, "Taraftarların sevgisine, hassasiyetine saygı duyuyoruz ancak futbolculara gereken saygı gösterilmek zorunda. Futbolcular, taraftarlara güzel anlar yaşatmak için var ama bunu yapabilmeleri için sahada kendisini güvende hissetmek zorunda" dedi.

Düzenleyen:  - SPOR
Kaynak: Skor
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...