Cengiz Ünder için flaş transfer iddiası!

Düzenleyen:
Cengiz Ünder için flaş transfer iddiası!

SPOR Haberleri

İtalya Serie A ekiplerinden Roma'da forma giyen Cengiz Ünder için son dakika bir transfer iddiası geldi! Roma'da yeterince forma şansı bulamayan ve teknik direktör Fonseca'nın gözüne giremeyen Cengiz Ünder'e yine İtalya'dan talip var. İşte transfer haberine dair detaylar ve basına yansıyan son dakika gelişmeleri...

Serie A'da kötü günler geçiren ve Claudio Ranieri ile ligde kalmayı amaçlayan Sampdoria'nın Roma'dan 3 yıldız istediği, bu yıldızlar arasında Cengiz Ünder'in de olduğu ortaya çıktı.

FONSECA CENGİZ ÜNDER'E SOĞUK BAKIYOR

15. haftası geride kalan ligde sadece 12 puan toplayan ve Ocak ayına kadar Milan, Juventus gibi dev takımlarla karşı karşıya gelmeye hazırlanan Samdoria'nın Roma'da fazla forma şansı bulamayan Cengiz Ünder, orta saha oyuncusu Florenzi ve Brezilyalı stoper Jesus'u gözüne kestirdiği belirtildi.

Geçtiğimiz günlerde Cengiz için "Kendisini geliştirmek zorunda" açıklamaları yapan Fonseca'nın Sampdoria'ya vereceği yanıt merakla beklenirken, milli futbolcunun bu transferi kesinlikle istemediği bildirildi.

Geçtiğimiz sezon 33 maçta 6 gol 9 asistlik performansıyla parmak ısırtmasına rağmen gerek sakatlık problemleri yaşaması, gerekse 2 yıldır İtalyanca öğrenememesi Cengiz Ünder'i büyük sıkıntıya soktu.

22 yaşındaki yeteneğin defansif anlamda kendisinin geliştirememesi Sampdoria'ya transfer ihtimalini bir hayli güçlendirdiği konuşuluyor.

Sampdoria'nın istediği 3 yıldızın bu sezonki performansları:

Juan Jesus: 4 maç gol yok asist yok

Florenzi: 11 maç gol yok asist yok

Cengiz Ünder: 8 maç 1 gol (Akşam)

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...