Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

On yıllık Fırtına dileği

On yıllık Fırtına dileği

SPOR Haberleri

2020’nin güçlerine güç kattıkları bir yıl olmasını isteyen Başkan on yıl içinde “Mazimizin efsane dönemindeki gibi alın teri ve kendi evlatlarımızla başarı dolu olsun” dedi

Bordo-mavililerde başkan Ahmet Ağaoğlu kulübün dergisindeki yazısında dilek ve temennilerini ifade etti. Yeni hoca Hüseyin Çimşir’e tam destek veren Ağaoğlu, "Acısıyla tatlısıyla, hüznü, coşkusu ve asla tükenmeyen şampiyonluk ülküsüyle koca bir 10 yılı geride bıraktık. Şampiyonluğumuzun çalınmasıyla perdesi açılan bu 10 yıl, Trabzonspor için kaos ve ızdırap dolu zamanlar demekti. Ama büyük camiaların gücü böyle travma anlarında belli olur. Alınan hatalı kararlara, yapılan yanlış uygulamalara ve ortaya konan yönetim zafiyetlerine rağmen Trabzonspor ve camiası kendisini toparlamayı bildi” dedi.

Doğru hazırlık süreci
Başkan, 2020’lerin Trabzonspor için daha güzel, daha başarılı ve daha aydınlık olacağına yürekten inandığını vurgulayarak “2019-2020 Cemil Usta Futbol Sezonu’nun devre arasına girmiş bulunuyoruz. Sözkonusu bölümü 32 puanla tamamlarken doğru bir hazırlık süreci ve maddi gücümüz ölçüsünde gerçekleştirmeyi arzuladığımız takviyelerle sezonunun ikinci yarısına daha güçlü başlamak istiyoruz. 2020’lerin ‘Altın Çağ’ olarak adlandırdığımız 1970’li yılları çağrıştırır güzellikte, alın teri ve kendi evlatlarımızla başarı dolu olmasını temenni ediyorum” şeklinde konuştu.

SÖZLEŞMESİ FESHOLUYOR
Onazi Denizli'ye

Transfer çalışmalarını sürdüren Denizlispor, transferde bombayı patlattı. Horozlar, Trabzonspor'dan Ogenyi Onazi'yi kadrosuna kattı. Onazi'nin alacaklarına karşılık sözleşmesin feshedileceği ve Nijeryalı futbolcunun transferinin bugün açıklanacağı öğrenildi.

TAKTİK ÇALIŞMA
Denizlispor hazırlıklarını sürdüren Trabzonspor dün taktik ağırlıklı bir antrenman yaptı. Sturridge salonda çalıştı.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...