Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Real Betis, Max Kruse'ye talip oldu

Düzenleyen: / Kaynak: İHA
Real Betis, Max Kruse'ye talip oldu

SPOR Haberleri  / İHA

Fenerbahçe'de forma giyen Max Kruse için son olarak Real Betis iddiası ortaya atıldı. Real Betis yöneticilerinin Max Kruse için Fenerbahçe'yle temas kurduğu ancak sarı-lacivertlilerin satmaya yanaşmadığı belirtildi.

 

Fenerbahçe'nin sezon başında transfer ettiği Max Kruse ile ilgili transfer gelişmesi yaşanıyor. Sarı lacivertli yönetimin satışına onay vermeyi düşünmediği Alman futbolcu için son olarak Real Betis'in devreye girdiği ve transfer için girişimlerde bulunduğu öne sürüldü.

Fenerbahçe'de sezon başında transfer edilen Max Kruse için Real Betis yetkilileri girişimde bulundu. İspanyol basınında çıkan haberlere göre Bayer Leverkusen ve Leicester ile adı anılan oyuncu için Real Betis'in devreye girdiği ve transfer konusunda görüşmelere başladığı kaydedildi.

YÖNETİM SATIŞA SICAK BAKMIYOR
Fenerbahçe'de transferde limit oluşturmak adına Max Kruse'un satılacağı iddiaları artmaya başlamıştı. Gaziantep FK deplasmanında gol atan Max Kruse'yle ilgili edinilen bilgiye göre herhangi bir transfer durumu söz konusu değil. Sarı lacivertli kulüp ve oyuncu ayrılıkla ilgili bir düşünce içerisinde bulunmuyor. Max Kruse'un Fenerbahçe'de forma giymeye devam edeceği öğrenildi.


Max Kruse bu sezon Fenerbahçe'de forma giydiği 13 lig maçında 3 gol, 6 asistlik performans sergiledi.

Düzenleyen:  - SPOR
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...