Derbide tansiyon yükseldi! İki takım oyuncuları tartıştı

Düzenleyen:
Derbide tansiyon yükseldi! İki takım oyuncuları tartıştı

SPOR Haberleri

Fenerbahçe ile Galatasaray'ın karşı karşıya geldiği derbinin ilk yarısında yaşanan bir pozisyon sonrası ortalık karıştı. Serdar Aziz ile Marcelo Saracchi arasında yaşanan pozisyon sonrası iki takım oyuncuları tartıştı.

Fenerbahçe Galatasaray derbisinin 35'inci dakikası oynanırken iki takım oyuncuları arasında gerilim yaşandı. Sarı kırmızılı takımdan Marcelo Saracchi şut atmak isterken Fenerbahçeli Serdar Aziz ile çarpıştı. Pozisyonun devamında Saracchi Serdar Aziz'in ayağına bastı.

ORTAM GERİLDİ, OYUNCULAR TARTIŞTI
Serdar Aziz o müdahale ile acı içinde yerde kalınca iki takım oyuncuları itişmeye başladı. Bu sırada sarı kırmızılı takımda Feghouli takım arkadaşı Saracchi'yi olay yerinden uzaklaştırmak için itip yere düşürdü.

Yaşanan gerilimde Fenerbahçe kaptanı Ozan Tufan ve Falcao birbirlerinin üzerine yürüdü. Mücadelenin hakemi Halil Umut Meler gerilimi tırmandıran iki oyuncuya da sarı kart gösterdi

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...