Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Minik taraftarın Samsunspor aşkı

Düzenleyen: / Kaynak: İHA
Minik taraftarın Samsunspor aşkı

SPOR Haberleri  / İHA

Samsun’da minik bir Samsunspor taraftarının takımının kuruluş yıl dönümü nedeniyle yaşadığı sevinç görenleri izleyenleri gülümsetti.

Bugünün Samsunspor’un 55. kuruluş yıl dönümü olduğunu duyan 5 yaşındaki Eslem Çavuşoğlu, güne çok sevdiği formasını giyerek başladı. Bu sevincini babasıyla paylaşan minik kız takımı için sloganlar attı. Yerinde zıplayıp marşlar söyleyerek kuruluş yıl dönümünün coşkusunu evinde yaşadı. Galibiyet sevinci yaşar gibi eğlenen minik taraftarın bu görüntüleri telefonla kaydedildi. Görüntüler görenleri gülümsetirken şehrin takımının minik kalplerde bulduğu yerin de göstergesi oldu.

Minik kız, Samsunspor Başkanı Yüksel Yıldırım’a seslenmeyi de ihmal etmedi. Süper Lig’de bir şampiyonluk sevinci yaşamak istediğini belirten Eslem Çavuşoğlu, “Yüksel Başkanım bizi altıncı şampiyon yap” dedi.

Düzenleyen:  - SPOR
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...