Liderin ‘12’ planı

Liderin ‘12’ planı

SPOR Haberleri

Şampiyonluk havasına girmeye başlayan Okan Buruk’un takımı bugün Denizlispor finalini de başarıyla vermek için sahada.

Trabzonspor ve Galatasaray derken son maçların yükselen değeri Medipol Başakşehir, “gizli liderliğini” iki hafta önce gerçeğe dönüştürdü ve en tepeye kuruldu. Turuncu-lacivertliler şimdi de makasın daraldığı bitime dört maç kala zirvenin keyfini sürüyor.  Son 11 maçında yenilgi yüzü görmeyen ve seriyi 12 maça çıkarmak isteyen Okan Buruk’un öğrencileri ayrıca kalan dört maçtan da 12 puan almayı hedefliyor. İstanbul ekibinin iç sahada da 14 maçlık yenilmezlik serisi var.

> Visca dönüyor
En yakın takipçisi Trabzonspor'un 2 puan önünde olan Başakşehir’de tek eksik sarı kart cezalısı stoper Alexandru Epureanu. Antalya maçlarında cezalarını çeken takımın casino bonusu veren siteler önemli isimleri Edin Visca, Mahmut Tekdemir ve Danijel Aleksic ise formasına kavuşacak. Kart sınırında ise bir isim var. Fransız forvet Enzo Crivelli, sarı kart görmesi hâlinde İttifak Holding Konyaspor ile deplasmanda oynayacağı maçta yer alamayacak.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...