Fransızlar duyurdu... Galatasaray'a 262 milyon TL'lik piyango!

Düzenleyen:
Fransızlar duyurdu... Galatasaray'a 262 milyon TL'lik piyango!

SPOR Haberleri

Galatasaray'da heyecanlandıran gelişme! Müjdeyi ve transferi Fransızlar duyurdu.

Galatasaray'da gelecek sezon için çalışmalar sürerken ekonomik anlamda zor günler yaşanıyordu. Bonservisli oyuncu transfer edebilmek için yıldızlarını satmak zorunda olan Galatasaray'a, 3 büyük müjde geldi. Aslan'ın kısa süre içerisinde kasasına 32 milyon Euro girebilir. Fotomaç'ın haberine göre; Kötü geçen bir sezonu geride bırakan ve hedefleri olan yeni bir takım için kolları sıvayan Galatasaray'da arayışlar devam ederken diğer yandan da yıldız isimlerine arka arkaya teklifler gelmeye başladı. Özellikle de Luyindama gözde aranan isimlerin başında geliyor. Sakatlanan Kongolu stoper sezonun ikinci yarısında forma giymemesine karşın İngiliz takımlarının gözdesi durumunda...

EN AZ 15 MİLYON EURO 
Luyindama Everton, Wolverhampton, Bournemouth ve Aston Villa'nın transfer listesinde yer alıyor. Galatasaray'ın olası Luyindama transferinden en az 15 milyon euro kazanması bekleniyor.

ŞİMDİDEN FORM TUTTU 
Uzun süredir İngiliz takımlarını peşinden koşturan Luyindama sakatlıktan tamamen kurtuldu. Bu sezon lisansı çıkarılmaması nedeniyle Süper Lig'de forma giyemeyen oyuncu, tatilde dahi özel çalışmalar yaparak takımla arasındaki açığı kapatmayı başardı.

MARCAO'YA DINAMO KIEV KANCASI 
Galatasaray'ın bir diğer stoperi Marcao da birçok takımla anılıyor. Ama en çok öne çıkan takım Dinamo Kiev...

 

 

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...