Galatasaray, Falcao hakkında kararını verdi

Düzenleyen:
Galatasaray, Falcao hakkında kararını verdi

SPOR Haberleri

Galatasaray, verim alamadığı Radamel Falcao hakkında kararını verdi. Sarı kırmızılı ekip, 5 milyon euroluk ücret alan Kolombiyalı yıldızı Ocak ayında ABD ekiplerinden birine satmayı planlıyor.

Galatasaray'da senelik 5 milyon euro garanti ücret alan Radamel Falcao, takımda en çok kazanan oyuncu konumunda bulunuyor. Ekonomik problemlerle boğuşan Aslan, 34 yaşındaki futbolcuyla yolları ayıracak.

ASIL HEDEF MAAŞTAN KURTULMAK

Güney Amerika basınında çıkan haberlere göre, yönetim, yıldız futbolcuyu ocak ayında ABD ekiplerinden birine satacak. Böylece az da olsa bir bonservis bedeli hedefleniyor. Asıl hedef ise oyuncunun aldığı 5 milyon euroluk maaştan kurtulmak. Kolombiyalı futbolcunun Galatasaray'la 2022'ye kadar mukavelesi bulunuyor. Satış gerçekleşirse, ileriye dönük ödeme sorunu da ortadan kalkacak. (Akşam)

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...