Koronavirüs nedeniyle Sakaryasor'da maça çıkacak oyuncu kalmadı

Düzenleyen: / Kaynak: İHA
Koronavirüs nedeniyle Sakaryasor'da maça çıkacak oyuncu kalmadı

SPOR Haberleri  / İHA

Sakaryaspor'da, yarın oynanacak Elazığspor maçı öncesinde yapılan koronavirüs testinde 10 futbolcunun testinin pozitif çıktı. Pozitif vakalarla birlikte temaslı olan 11 futbolcunun da aralarında olduğu 21 oyuncu karantinaya alındı.

Sakaryaspor’da yarın Elazığspor’la oynanacak maç öncesinde yapılan koronavirüs testlerinde 10 futbolcunun pozitif çıktığı açıklandı. Yarın oynanacak Elazığspor maçı öncesi kulüpten yapılan açıklamada koronavirüs testi pozitif çıkan 10 oyuncu ile temaslı 11 oyuncunun karantinaya alındığı bildirildi. Toplamda 21 futbolcunun karantinada olduğu Sakaryaspor'dan yapılan açıklamada, “Elazığspor maçı için yapılan koronavirüs testi sonucunda 10 oyuncumuz pozitif çıkmış ve karantinaya alınmıştır. 11 futbolcumuz ise temaslı görüldüğü için izolasyon süreci başlamıştır. Toplamda 21 futbolcumuz karantinaya alınmıştır. Kamuoyuna saygıyla duyurulur” ifadelerine yer verildi.

Koronavirüs nedeniyle Sakaryasor'da maça çıkacak oyuncu kalmadı

Düzenleyen:  - SPOR
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...