Başakşehir, Şampiyonlar Ligi'nde Leipzig'e 4-3 mağlup oldu

Düzenleyen:
Başakşehir, Şampiyonlar Ligi'nde Leipzig'e 4-3 mağlup oldu

SPOR Haberleri

Okan Buruk'un talebeleri İrfan Can'ın hat-trick yaparak damga vurduğu gecede Poulsen, Mukiele, Olmo ve Sörloth'un gollerine engel olamadı.

UĞUR AKTAN

Ahlar, vahlar arasında
Başakşehir ahlar, vahlar arasında bir mağlubiyet aldı dün akşam. Leipzig müthiş bir tempoyla girdi maça. Çok sayıda net fırsatlar yakalasalar da Mert ve şans yanımızdaydı. Fakat bu kadar yoğunluklu atak karşısında hata yapmamak da zordu. Nitekim önce Skrtel'in ayaklarına dokunup Poulsen'e çarpan top ağlara gitti. Sonrasında sağ bekleri Mikele canımızı yaktı. 

Cansın İrfan Can
İrfan'ın nefis vuruşuyla soyunma odasına bir nebze olsun ümitle dönen Okan Buruk'un takımı ikinci yarıya daha iyi başladı. Bu 45'lik dilim aksiyon filmi gibiydi. Olmo defansımızın bir anlık gafletini affetmedi ve farkı yeniden ikiye çıkardı. Fakat İrfan Can diye bir yıldız vardı sahada. Önce on sekiz dışından enfes falsosuyla sonra da frikiğiyle tabelayı yeniden eşitledi oyuncumuz.

Tur şansı bitti
Kalan bölümde temsilcimiz büyük bir savaş verdi, üç puana bütün gücüyle asıldı. Fakat Leipzig'de şans bulmakta zorlanan geçen sezonun Süper Lig gol kralı Sörloth girdi oyuna. Ve yeni formasıyla ilk golünü bize atacağı tuttu. Boz Baykuşlar bu mağlubiyetle tur şansını kaybetse de, ortaya koyduğu mücadeleyle başta İrfan olmak üzere teşekkürü hak etti.

HIZLICA 90 DAKİKA

ALKIŞ: İrfan Can attığı üç golle takımını ayağa kaldırdı, maça damgasını vurdu, alkışı hak etti...
YANLIŞ: Okan Hoca'nın böylesine tempolu bir takıma karşı çift forvetle başlaması mağlubiyette etkiliydi...
HAKEM: Grande'nin tempo ve hızı yüksek, pozisyonları bol karşılaşmada başarılı bir yönetimi vardı...

Başakşehir, Şampiyonlar Ligi'nde Leipzig'e 4-3 mağlup oldu

İrfan sevinemedi: Keşke üç gol atmasaydım
Maçın adamı İrfan Can, "İlk defa hat-trick yaptım. Çok zorlu bir grup denk geldi. Kıran kırana mücadele ettik. Gruptan çıkabilmek için umutlarımızı sürdürmek istiyorduk. Keşke üç gol atmasaydım da ümitlerimiz devam etseydi" sözlerini kullandı.

Okan Buruk: Olmayacak goller yedik
Başakşehir Teknik Direktörü Okan Buruk maçın ardından, "Yine iyi başlayamadık. İkinci yarıda rakibe tempomuzla karşılık verdik. Yiyeceğimiz golleri yemedik, yemeyeceğimiz golleri çarpmalarla yedik. Futbolda her şey var. İrfan bize katkı verdi, çok daha iyi yerlerde olmalı" açıklaması yaptı.

Nagelsmann hayran kaldı: İrfan müthiş oyuncu
Leipzig Teknik Direktörü Julian Nagelsmann, "3 puandan dolayı mutluyuz. İlk yarıda daha çok gol atsak karmaşık bir durum olmayacaktı. Sonunda şanslı olan taraf bizdik" derken, "İrfan Can harika bir oyuncu. Müthiş bir sol ayağı var" sözlerini kullandı.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...