Çile Larin'le bitti! (Beşiktaş 1-0 Rizespor)

Düzenleyen:
Çile Larin'le bitti! (Beşiktaş 1-0 Rizespor)

SPOR Haberleri

Ligde Karadeniz ekibini 6-0 mağlup eden siyah beyazlılar kupa son on altı maçında rakibi karşısında hayli zorlandı. Çaykur Rizespor’a ligde dört gol atan Cyle Larin son dakikalarda yine sahne aldı, Kartal çeyrek finale kanatlandı.

MURAD TAMER

Sıkıcı başladı
Beşiktaş altı gün önce ligde 6-0 mağlup ettiği Çaykur Rizespor karşısına güçlü bir kadroyla çıktı. Karadeniz ekibinin 11'inde ise lig maçına göre sekiz farklı isim vardı. Uykusuzluk problemi olanlara ilaç gibi gelen ilk yarıda tek heyecan verici durum Aboubakar'ın sahada olmasıydı. Ancak Kamerunlu oyuncu da istediği topları alamayınca Beşiktaş'a transfer olduğundan bu yana en etkisiz görünümündeydi.

Tempo arttı
Oğuzhan, Dorukhan gibi fazla forma şansı bulamayan oyuncular da kendilerini göstermek için çabalamadı. Sergen Yalçın derbiyi düşünerek Aboubakar'ı yormak istemedi ve ikinci yarıya takımın en golcü ismi Larin'le başladı. Soyunma odasında kamçılandığı fark edilen siyah-beyazlıların temposu arttı. Larin ilk beş dakikada iki defa pozisyona girdi.

Çile Larin'le bitti! (Beşiktaş 1-0 Rizespor)

Yine Larin
Kartal'ın temposu 60'tan sonra düşünce yapılan değişikliklerle Larin sola, N'Koudou sağa, Güven santrfora, Josef ön liberoya ve Oğuzhan da 10 numaraya geçti. Takımın ve ligin en skoreri Larin 85'te sahneye çıkarak Beşiktaş'a turu getirdi. Siyah beyazlılar bu galibiyetle hem turu geçti, hem de G.Saray derbisi öncesi moral tazeledi.

Larin: Derbiyi alacağız
Beşiktaş'ın formda golcüsü Cyle Larin, "Şimdi G.Saray'ı düşünüyoruz. Biz büyük takımız ve bu maçı kazanarak yola devam etmek istiyoruz" vurgusu yaparken transferi konusunda, "Şu anda bir şey düşünmüyorum. Yazın bir transfer durumu olursa konuşuruz" ifadelerini kullandı.

"Derbi dostça geçsin"
Maçın ardından, "Rize agresif savunma yaptı. Böyle maçlar zor olur. Rakibi açmakta zorlanırsın" derken derbiye yönelik olarak da, "G.Saray bizim dostumuz. Yıllarca bu maçları oynadık, dostça geçsin" sözlerini kullandı. Transfer konusu sorulan Sergen Hoca, "Devre arası için raporumu yönetime verdim. Tyler Boyd'u içeri alırsak 15 olursak, iki oyuncu almak istediğimi net şekilde söyledim. Bundan sonra ne olur bilemiyorum"  cevabını verdi.

Çile Larin'le bitti! (Beşiktaş 1-0 Rizespor)

Aboubakar kalacak mı? "Cevap için erken"
Beşiktaş'ın forveti Vincent Aboubakar, "Galatasaray'ın önündeyiz ve hafta sonu kazanmaya gelecekler. Biz de kazanmak istiyoruz. Sezon sonunda kalıp kalmayacağım konusu için cevap erken olur. Taraftarın desteğine şampiyonlukla teşekkür etmeliyiz" dedi.

Josef'in derbi tahmini: Çok isteyen kazanır
Beşiktaş'ın ön liberosu Josef de Souza dünkü maç için, "Zor bir mücadele olacağını biliyorduk. Bölüm bölüm iyi oynadık ve kazandık" derken G.Saray karşılaşmasıyla ilgili olarak da, "Kaliteli bir takım. Saha içinde daha çok isteyen taraf maçı kazanacak" yorumunda bulundu.

ÇOK PARA İSTİYOR
Mandzukic işi yattı

Kartal'ın peşinde olduğu Mario Mandzukic'den kötü haber geldi. Hırvat golcü yarım sezon için 2 milyon avro ücrette diretirken, siyah-beyazlı yönetim ise bu rakamı çok fazla bulduğu için Mandzukic transferi bu şartlarda rafa kaldırıldı.

16 İZNİ YARADI
Boyd-Hasic kurtuldu

TFF'nin Kulüpler Birliği ile yaptığı toplantının ardından açıkladığı 16 yabancı kuralı sonrasında Beşiktaş'ta Ajdin Hasic ve Tyler Boyd için çözüm de ortaya çıktı. Siyah beyazlı iki futbolcu da sezonun ikinci yarısında Beşiktaş'ın kadrosunda kalacak.

 

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...