Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Terim'in derdi transfer

Düzenleyen:
Terim'in derdi transfer

SPOR Haberleri

İstediği isimlerin alınamaması, üstüne medyaya sızdırılıp rakiplere kaptırılması tecrübeli teknik adamı çok kızdırdı.

YALIMCAN SARPYEL

Veda gibi sözler
G.Saray’da Fatih Terim’in önceki günkü Malatyaspor maçı sonrası “Derin bir yalnızlık hissediyorum. Kişilere, gruplara değil. Galatasaray'a sözüm var. Zaten sözüm de kontratım da mayıs ayında bitiyor” açıklamaları gündemi sarstı. Daha önce de Başkan Mustafa Cengiz ile ters düşen tecrübeli teknik adam, ilk defa bu kadar açık bir ayrılık sinyali verdi. Peki, Terim’in sitem dolu sözlerinin altında neler yatıyor... Tecrübeli hocanın en büyük sitemi transfer konusunda.

Bilerek isim verdi
İstediği futbolcuların alınamaması, aksine rakiplere kaptırılması ve istemediklerine de takım bulunamaması, Terim’i öfkelendiriyor. Ayrıca yönetime verdiği transfer listesinin medyaya sızdırılması tecrübeli çalıştırıcıyı kızdıran bir diğer sebep. Geçen hafta İrfan, Visca, Onyekuru ve Mohamed isimlerini açık bir şekilde vermesi de bu yüzden. Terim’in siteminin bir diğer sebebi ise 2+3 yıl olarak imza attığı sözleşmenin opsiyonunun kullanılmaması.

Yalnız değilsin
Sarı kırmızılı taraftarlar, hocalarına sosyal medyada açtıkları “Yalnız değilsin Fatih Terim” başlığı ile destek verirken kaleci Muslera’nın eşi Patricia da Terim ile fotoğrafını “aile” notuyla paylaştı.

ultrAslan tepkisi: Takipten çıktılar
Fatih Terim’in “Kişilere, gruplara değil G.Saray’a sözüm var” çıkışının ardından çarpıcı bir olay yaşandı. Sarı kırmızılı futbolcular, İrfan Can ve Visca için Başakşehir Başkanı Göksel Gümüşdağ ile görüşülmemesini isteyen taraftar grubu ultrAslan’ı sosyal medya hesaplarından takibi bıraktı.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...