Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Mesut Özil'in kaçıracağı maçlar

Düzenleyen:
Mesut Özil'in kaçıracağı maçlar

SPOR Haberleri

Antalyaspor maçında aldığı darbeyle bilek bağlarında kısmi yırtık ve kemiğinde ödem oluşan Mesut Özil'in, aralarında Beşiktaş derbisinin de bulunduğu tam 6 karşılaşmada forma giyemeyeceği öğrenildi.

Antalyaspor maçında Fredy’nin darbesiyle sol ayak bileği dönen dünyaca ünlü futbolcu Mesut Özil, sedyeyle kenara gelmiş ve hemen hastaneye götürülmüştü. Çekilen MR sonucunda bilek bağlarında kısmi yırtık ile kemikte yoğun ödem tespit edildi. Kâbus senaryosu olan kemikte kırığa rastlanmaması, herkese rahat bir nefes aldırdı. Buna rağmen Mesut Özil’in iyileşmesinin 6 haftayı bulabileceği kaydedildi.

Önemli maçları kaçıracak

Mesut’un sakatlığı sürecinde Milli araya girilecek olması bir avantaj. Yine de yıldız futbolcu ligde önemli maçları kaçıracak. Fenerbahçe, Milli maç haftasına kadar Konyaspor (d), Gençlerbirliği ve Beşiktaş (d) karşılaşmalarını oynayacak. 32 yaşındaki futbolcunun bu maçlarda sahaya çıkma şansı yok. Ayrıca 5 Nisan’daki Denizli ve 8 Nisan’daki Yeni Malatya (d) karşılaşmasında oynama ihtimali de çok düşük görünüyor.

Mesut Özil’in tedavisi beklenenden iyi giderse, 12 Nisan’da Kadıköy’de oynanacak Gaziantep maçında sahadaki yerini alabilir. 

Mesut’un kaçırması muhtemel maçlar

Hafta  Rakip

29. Konyaspor (d)
30. Gençlerbirliği
31. Beşiktaş (d)
32. Denizlispor
33. Yeni Malatya (d)
34. Gaziantep

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...