Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Fenerbahçe'nin transfer listesi İngiltere'den

Düzenleyen:
Fenerbahçe'nin transfer listesi İngiltere'den

SPOR Haberleri

Golcü ve stoper arayan F.Bahçe’nin gözdeleri Premier Lig’de forma giyiyor. Crystal Palace’tan Benteke boşa çıkıyor. Yerry Mina’nın kiralanması hedefleniyor.

EMİN ULUÇ

Öncelik golcü
Fenerbahçe’de sportif direktör ile teknik direktör aynı isim olunca transfer çalışmaları hız kazandı. Belirlediği eksikleri bir an önce gidermek için gaza basan Emre Belözoğlu, rotayı İngiltere’ye çevirdi. Çok sayıda oyuncuyu gönderip bir çok mevkiye transfer planlayan Belözoğlu’nun önceliği golcü ve stoper. Cissea’nin üzerini çizen, Samatta ile Thiam’ı da elden çıkarmayı planlayan Emre Hoca’nın hedefinde Christian Benteke var.

Mina işi zor
Hatay’ın yıldızı Boupendza için girişimlerini sürdüren Fenerbahçe, Crystal Palace’la sözleşmesi sona erecek 30 yaşındaki Benteke’yi kadrosuna katmaya çalışıyor. Benteke’nin de Fenerbahçe’ye sıcak baktığı belirtiliyor. Stoperde Tisserand ile Lemos’u elden çıkaracak sarı lacivertlilerin bu mevki için düşündüğü ilk isim ise Yerry Mina. Ancak kiralık olarak düşünülen Mina’yı da Everton’ı da ikna etmek çok zor görünüyor.

GUSTAVO İLE MESUT YEDEK
Patron Sosa 

Ne Gustavo ne de sakatlıktan yeni çıkan Mesut Özil, Fenerbahçe’de saha içi patronu Jose Sosa. Teknik sorumlu Emre Belözoğlu, kalan maçlarda ipleri Arjantinli yıldıza teslim edecek. Gustavo ile Mesut yedek bekleyecek.

ADALESİNDE YIRTIK VAR
Gökhan Gönül şoku

F.Bahçe'de kritik Başakşehir maçı öncesi Gökhan Gönül'ün arka adalesinde yırtık tespit edildi. Tecrübeli futbolcunun yerine Nazım Sangare oynayacak. Ödemi olan Valencia'nın da durumu belirsiz. Mesut Özil ise takımla çalıştı.

STUTTGART’A GİTTİ
Beyaz, imzayı attı

Fenerbahçe’nin elinden bir yıldız daha kaydı. Sarı lacivertliler, bütün çabalara rağmen kalmaya ikna olmayan genç yetenek Ömer Faruk Beyaz’ın vedasını duyurdu. Stuttgart ile beş yıllık sözleşme imzalayan Ömer Faruk kariyerine Almanya’da devam edecek.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...