Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Fatih Karagümrük, Franck Ribery için harekete geçti

Düzenleyen: / Kaynak: Haberler
Fatih Karagümrük, Franck Ribery için harekete geçti

SPOR Haberleri  / Haberler

Süper Lig ekibi Fatih Karagümrük için çok konuşulacak bir transfer iddiası gündeme geldi. Bir dönem Galatasaray'da forma giyen dünyaca ünlü yıldız futbolcu Franck Ribery'nin sezon sonunda Karagümrük'e transfer olması gündemde. Fransız futbolcunun menajerine ilk resmi teklifin yapıldığı öğrenildi.

Yıllarca Bayern Münih forması giyen Franck Ribery, şu anda İtalya Serie A ekiplerinden Fiorentina'da oynuyor. Sezon sonunda sözleşmesi sona erecek Fransız yıldız Süper Lig'e geri dönme planları yapıyor.

İLK TEKLİF YAPILDI
Alınan bilgiye göre; Fatih Karagümrük, Franck Ribéry ile görüşen ve sezon sonu Fiorentina'yla sözleşmesi bitecek olan Franck Ribéry'nin menajerine ilk resmi teklif yapıldı. Anlaşma sağlanması halinde dünyaca ünlü 38 yaşındaki futbolcu önümüzdeki sezon Fatih Karagümrük forması giyecek.

SÖZLEŞMESİ BİTİYOR
Ülkemizde bir dönem Galatasaray forması giyen Ribery, Bayern Münih'e transfer olarak dünya çapında bir yıldız olmak için ilk adımı atmıştı. Bayern Münih forması ile Robben ile efsane isimler arasına giren Fransız yıldız, geçtiğimiz dönem İtalya'nın Fiorentina takımına katılmıştı.

Düzenleyen:  - SPOR
Kaynak: Haberler
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...