Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Andres Iniesta, Vissel Kobe ile sözleşmesini uzattı

Düzenleyen: / Kaynak: AA
Andres Iniesta, Vissel Kobe ile sözleşmesini uzattı

SPOR Haberleri  / AA

Yıldız futbolcu Andres Iniesta, ​formasını giydiği Japonya 1. Futbol Ligi ekiplerinden Vissel Kobe kulübüyle sözleşmesini iki yıl daha uzattı.

İspanyol futbolcu, 2018 yılından bu yana formasını giydiği Vissel Kobe ile sözleşmesini iki yıl uzattı. Kulüpten yapılan açıklamada, yıldız futbolcunun sözleşmesinin 2023 yılına kadar uzatılması konusunda anlaşmaya varıldığı belirtildi.

Barcelona formasıyla 9 lig ve 4 Şampiyonlar Ligi şampiyonluğu yaşamasının ardından 2018 yılında Vissel Kobe ile anlaşan Iniesta, düzenlediği basın toplantısında, "3 yıl önce futbola duyduğum arzu, aynı seviyede devam ediyor ve bunu sürdürerek yeni başarılar elde etme konusunda kararlıyım." ifadelerini kullandı.

Vissel Kobe, Iniesta döneminde tarihinde ilk kez geçen yıl Asya Futbol Konfederasyonu (AFC) Şampiyonlar Ligi'nde mücadele etmiş ve 2019 Japonya İmparatorluk Kupası ile 2020 Japonya Süper Kupa'yı kazanmıştı.

Düzenleyen:  - SPOR
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...