Lille şampiyonluğu son maça bıraktı

Lille şampiyonluğu son maça bıraktı

SPOR Haberleri

Ligue 1'de temsilcilerimiz Burak Yılmaz, Yusuf Yazıcı ve Zeki Çelik'in forma giydiği maçta Lille, Saint-Etienne ile 0-0 berabere kalarak şampiyonluk şansını son maça bıraktı.

Fransa Birinci Futbol Ligi'nde Lille, Saint-Etienne ile 0-0 berabere kaldı. PSG'nin hata yapmadığı haftada, şampiyonu son maç belirleyecek. Lille'de milli futbolcularımız Burak Yılmaz ve Zeki Çelik 90 dakika sahada kalırken, Yusuf Yazıcı 77. dakikada oyuna dahil oldu. Yusuf'un bir topu direkten dönerken Lille evinde 2 puan bırakarak PSG ile puan farkı açma şansını kaçırdı.

PSG HATA YAPMADI
Lille'in en yakın takipçisi Paris Saint-Germain (PSG) evinde Reims'i 4-0 yendi. PSG'nin gollerini 13. dakikada penaltıdan Neymar, 24. dakikada Kylian Mbappe, 68. dakikada Marquinhos ve 89. dakikada Kean attı. Bu sonuçlarla Lille puanını 80'e yükseltirken liderliğini sürdürdü ancak PSG puan farkını 1'e düşürdü. Paris ekibi puanını 79'a yükseltti.

Lille bu sezon kalan son lig maçını kazanması halinde Ligue 1'de 10 yıl sonra şampiyonluk kupasını müzesine götürecek.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...