TFF'den kupa finali için seyirci açıklaması

Düzenleyen: / Kaynak: İHA
TFF'den kupa finali için seyirci açıklaması

SPOR Haberleri  / İHA

Daha önce stat kapasitesinin 3'te 1'i oranında seyirci alınacağı açıklanan Ziraat Türkiye Kupası finali için TFF'den yeni bir açıklama geldi. Beşiktaş ile Antalyaspor arasında oynanacak mücadeleye iki takıma da 250'şer kişilik kontenjan ayrıldığı duyuruldu.

Ziraat Türkiye Kupası Finali'nde yarın saat 20.45'te Beşiktaş ile Antalyaspor karşı karşıya gelecek.

250'ŞER KİŞİLİK KONTENJAN
Geçtiğimiz günlerde Türkiye Futbol Federasyonu, stat kapasitesinin 3'te 1'i oranında seyircinin yer alacağını açıklamıştı.

Kademeli normalleşme tedbirlerinin açıklanması sonrasında mücadelenin yeniden seyircisiz oynanacağına karar verildi. Final müsabakası için Beşiktaş ve Göztepe'ye 250'şer kişilik kontenjan verildi.

Akdeniz ekibi, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, "18 Mayıs Salı günü Beşiktaş ile oynayacağımız Ziraat Türkiye Kupası Finali'nin seyircisiz olacağı tarafımıza iletilmiştir. Taraftarımız ile bir arada olamayacağımızı üzüntü ile belirtir, kamuoyunun bilgisine sunarız" ifadeleri kullanıldı.

Düzenleyen:  - SPOR
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...