Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Naomi Osaka yöneticileri ile sorun yaşadığı Fransa Açık'tan çekildi

Düzenleyen:
Naomi Osaka yöneticileri ile sorun yaşadığı Fransa Açık'tan çekildi

SPOR Haberleri

Japon tenisçi Naomi Osaka, yaşadığı baskı sebebi ile basın toplantılarına katılmayacağını açıkladığı Fransa Açık'tan çekildiğini duyurdu.

Tek kadınlarda dünyanın 2 numarası olarak gösterilen Japon tenisçi Naomi Osaka, geçtiğimiz günlerde Fransa Açık'ta basın toplantılarına katılmayacağını açıklamıştı.

"SAVUNMASIZ VE ENDİŞELİ HİSSEDİYORUM"

2018'de kazandığı ABD Açık'tan beri uzun depresyon nöbetleri geçirdiğini söyleyen Osaka, Instagram'da yaptığı açıklamada, "Paris'te zaten savunmasız ve endişeli hissediyordum. Kendimle ilgilenmemin ve basın toplantılarını atlamanın daha iyi olacağını düşündüm. Şu anda turnuva, diğer oyuncular ve kendi iyiliğim için en iyi şeyin çekilmem olduğunu düşünüyorum." ifadelerini kullandı.

KORTLARA BİR SÜRE ARA VERECEK

Fransa Açık yetkililerinden özür dilediğini de aktaran Osaka, kortlardan bir süre uzak kalacağını kaydetti.

Osaka, turnuva öncesinde yaptığı açıklamada, sporculara defalarca cevapladıkları soruların sorulduğunu ifade ederek, ruh sağlığını korumak adına basın toplantılarına katılmayacağını duyurmuştu.

ÇEKİLMESEYDİ İHRAÇ EDİLECEKTİ

Dünkü ilk tur maçının ardından basının karşısına çıkmadığı için 15 bin dolar para cezası verilen Osaka'nın, medya boykotunu sürdürmesi halinde turnuvadan ihraç edilebileceği belirtilmişti.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...